Ansgarkirkens yndlingssalmer og -sange - 2. del

# Nyheder
Udgivet fredag d. 8. maj 2020, kl. 11:04
© Ansgarkirken - Hedehusene kirke

Velkommen til en 2. afsnit i vores videoserie af Ansgarkirkens yndlingsalmer og -sange. Her præsentere løbende en videoer hvor kirkens sangere og organist har udvalgt og fortolker en række af deres yndlingssalmer og -sange.

Denne gang er det vores kirkesanger Sandra der har valgt Anne Linnets "Tusind stykker".

Sangen her passer utrolig godt til dagen idag hvor vi udgiver den - St. Bededag. Idag skulle kirken være fyldt af glade og spændte konfirmander. Det er en festens dag som både præster og det øvrige personale her i kirken ser frem til hvert år. Den festdag skal nok komme, omend noget forsinket i år. Vi glæder os alle. I ventetiden kan i nyde Sandra og Johannes' fine version af denne Anne Linnet klassiker som hermed går ud til alle vores kommende konfirmander. Store virtuelle krammere til jer alle fra personalet i Ansgarkirken.

Du kan på finde alle vores "Ansgarkirkens yndlignssalmer og -sange" og øvrige videoer fra kirken på vores YouTube-kanal - https://www.youtube.com/channe...

Medvirkende:

Sandra Maria Skov Sørensen