Gudstjenester og kirkelige handlinger efter myndighedernes stramninger.

# Nyheder
Udgivet fredag d. 8. januar 2021, kl. 08:36

Godt nytår!

I denne kolde tid passer vi alle sammen på hinanden, så vi ikke bliver syge. Derfor er gudstjenesterne forkortede og anderledes for tiden. Vi holder stadig åbent i Ansgarkirken hver søndag, og resten af vores faste arrangementer er gået i vinterhi og venter på bedre tider. Gudstjenesterne varer max 30 minutter og der må højst være 25 i kirken. Vi må ikke synge, men vores kirkesanger vil synge ved gudstjenesterne.

Vi prøver at lægge så meget som muligt op på kirkens hjemmeside, når nu vi ikke kan være sammen, så husk at se efter dér eller på Facebook, når I savner nyt fra vores 'gamle' kirke.

Den har stået her i snart hundrede år, og den kommer også til at være her, når vi kan mødes igen uden frygt. Så skal vi synge for fuldt skrald!