Åben kirke

# Nyheder
Udgivet søndag d. 10. januar 2021, kl. 16:00

Som følge af Corona pandemien bliver de fleste arrangementer i kirken aflyst - og  antallet af deltagere til gudtjenester om søndagen er skåret ned til 25.

Vi vil derfor tilbyde 'åben kirke', hvor du har mulighed for at komme ind i kirken og få en stille stund sammen med vores organist, som vil spille på kirkens flygel.

Vi holder kirken åben for borgerne hver tirsdag og torsdag den kommende tid.

Tirsdag kl. 16.00 - 17.30

Torsdag kl. 13.00 - 14.30

Disse arrangementer er omfattet af forsamlingsforbuddet, og derfor må der højst være 5 borgere i kirken ad gangen. Når du kommer ind i kirken, skal du derfor undersøge, om det er plads til dig. Hvis der er 5 personer i kirken, må du vente udenfor, til en af de andre har forladt kirkerummet. Vi ønsker ikke på nogen måde at bryde forsamlingsforbuddet, og mindst af alt ønsker vi at I bliver smittet med Corona.

Håber at 'åben kirke' er noget for jer, og I vil finde vej til Ansgarkirken og nyde en lille stund i vores smukke kirke.