Søndag d. 15. januar 2023, kl. 14:00
Ensemble Resonans
Fri Entré
Nytårskoncert med 'Ensemble Resonans'

Vi gentager succesen og går ind i 2023 med en fejende flot og festlig Nytårskoncert med 'Ensemble Resonans'. Under ledelse af Marta Kocon, på 2. violin, vil de spænde buen for at give os en fantastisk musikalsk oplevelse, så vi kan komme godt igang med det nye år.

Strygerkvartetten består af: Karolina Koivisto på 1. violin, Marta Kocon på 2. violin, Javier Palacios Semanatviola på viola, og Katrine Munk Rasmussen på cello.

Nytårskoncerten i Ansgarskirken kommer til at byde på et alsidigt program. Vi kommer til at høre nogle af perlerne fra kammermusikkens repertoire, og en masse strygermusik som rigtig vil få os i nytårsstemning.

Dato: Søndag d. 15. januar, kl. 14.00

Sted: Ansgarkirken, Hovedgaden 369, 2640 Hedehusene

---- 'FRI ENTRÉ' ----

Der serveres efterfølgende nytårsbobler og kransekage. Vi glæder os til at se dig.