Tirsdag d. 8. november 2022, kl. 19:30
Foredrag : Livsmod i sorgen

Et foredrag i Allehelgenstiden med forfatter og sygeplejerske Rita Nielsen:

"Livsmod i sorgen - at være efterladt og leve videre"

Hvad er sorg?

Hvordan kan man leve med sorgen?

Hvordan får man modet og livsglæden igen?

Hvad kan jeg selv gøre, når jeg er i sorg?

Hvad kan jeg gøre, når andre er i sorg?

Ovenstående spørgsmål vil danne udgangspunkt for aftenens foredrag i sognegårdssalen. Kom og vær med til en nærværende aften om noget af det sværeste, men også allervigtigste i livet. Efter selve foredraget vil der også være mulighed for at vende spørgsmålene i fællesskab.

Rita Nielsen har gennem et langt liv arbejdet med sjælesorg, dels som højskolelærer og dels som underviser for Teologi for Lægfolk og endelig som hospicesygeplejerske. Hun har en uddannelse som samtaleterapeut og en master i etik og religionsfilosofi med speciale i åndelig omsorg fra Københavns Universitet.

Rita Nielsen underviser sundhedspersonale og holder mange foredrag i sognemenigheder over hele landet. Har udgivet flere bøger om sjælesorg og åndelig omsorg, bl.a. Det nødvendige nærvær – en bog om sjælesorg (2016).