Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Foredrag med Hans Pilgaard: Kampen for et sjovere liv

FEB
08

Foredrag med Hans Pilgaard: Kampen for et sjovere liv


Onsdag d. 8. februar 2023, kl. 19:30
Ansgarkirken, Hovedgaden 369, 2640 Hedehusene
Foredrag med Hans Pilgaard: Kampen for et sjovere liv

/// GRATIS ENTRÈ /// DØRENE ÅBNER KL. 19:00 ///
/// VI MÅ MAKS. VÆRE 160 I KIRKERUMMET ///


Når der i perioder ikke er meget at grine af – er det vigtigere end nogensinde, at vi gør det! Hans Pilgaard har måske kuren - og du får recepten i dette forrygende og underholdende foredrag. Glæd dig til at få sat livsglæden et hak op i en tid, hvor der desværre ellers er nok at bekymre sig om.

Mød en hudløst ærlig Hans Pilgaard i sit livs One Man Show

Det bliver en aften med både larmende anekdoter og stille personlige beretninger fra Hans Pilgaards liv og karriere. Og hvor du i kampen for et lidt sjovere liv bliver inspireret til at anvende din 7. sans: den humoristiske. Hvis vi er heldige, finder vi netop på denne aften også håbet! Uanset hvad, kommer du i hvert fald til at opleve en Hans Pilgaard i absolut topform!

Om Hans Pilgaard

Hans Pilgaard er en af Danmarks mest populære journalister og studieværter og har i mere end 30 år lavet tv for og med TV2. Han var i mange år fast inventar i danskernes stuer som vært på blandt andet ”Go´aften Danmark”, ”Hvem vil være millionær?” og i talkshowet ”Hos Hans.” 

Vi kender ham også som nærværende vært i det stærkt personlige program ”Tilbage til 9A” og programmerne, ”Mit Frankrig” og ”Mit Spanien” samt ”Leth og Pilgaard indtager Danmark”. For nogle år siden sprang han ud som forfatter med selvbiografien ”Støj og fortielser”.