Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Koncert med Duo 413

SEP
21

Koncert med Duo 413


Torsdag d. 21. september 2023, kl. 19:30
Ansgarkirken, Hovedgaden 369, 2640 Hedehusene
Koncert med Duo 413

/// GRATIS ENTRÉ /// DØRENE ÅBNER KL. 19:00 ///

Med kærlighed og respekt til originalversionerne fortolker Koch & Marott (Duo 413) kendte numre fra det folkekære Giro 413 og dansktop repertoire, men kigger også forbi Højskolesangbogen og enkelte nyere sange. Disse pakkes ud af deres oprindelige produktioner og arrangementer og præsenteres i et vedkommende udtryk med vægt på duoens sublime tostemmige sang.

Som sangere er det netop evnen til at lytte til sin makker, ”blende” og få vokalharmonierne til at fremstå som én enhed, der kendetegner det tætte vokaludtryk. I løbet af koncerten får Trine Marott og Søren Koch også hver især mulighed for at skinne igennem i personlige fortolkninger fra det kendte repertoire. Disse serveres i Søren Kochs nedtonede akustiske guitar arrangementer, men oftest tilsat Trine Marotts kompetencer på så forskellige instrumenter som klarinet, harmonika, percussion og sågar kazoo. Publikum bliver ikke glemt og inviteres også med ind i koncerten i flere fællessange. I Koch & Marotts indpakning går Gitte Hænnings ”Jeg snakker med mig selv” eller Otto Brandenburgs ”To Lys På Et Bord” fint i hak med Carl Nielsen og Kai Normann Andersens viser. For duoen handler det mere om den enkelte sangs kvaliteter end dens genremæssige ophav og kulturelle prestige.

///

Trine Marott (vocal, perc og diverse) er også sangerinde og primusmotor i børnekoncertbandet Spandango. Hun er korleder, har fungeret som sangkonsulent for Sangens Hus og har igennem hele karrieren været optaget af formidling af musik til alle aldre.

Søren Koch (vocal, guitar) er endvidere sanger, guitarist og sangskriver i The Beatophonics og bassist i engelske The Zombies. Har spillet med en række større danske navne som f.eks. Tim Christensen, Michael Falch, Marie Frank, Poul Krebs og Peter Belli.