Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Lyt til tiden - En fortællekoncert fra Papirskoven

OKT
01

Lyt til tiden - En fortællekoncert fra Papirskoven


Søndag d. 1. oktober 2023, Kl. 14:00 til kl. 14:45
Lyt til tiden  - En fortællekoncert fra Papirskoven

/// GRATIS ENTRÉ /// DØRENE ÅBNER KL. 13:45 ///

Poetisk fortælling og musikalsk nærvær med klassisk musik for børn i alderen 4 - 9 år og deres voksne!

Hvordan lyder tiden?

Fortællekoncerten ”Lyt til tiden” er en levende collage af fortælling og musik, og handlingen udspringer af børnebogen ”Skrædderkaninerne og Bingobjørnen rejser i tiden”.

Vi åbner porten til fortiden, hvor skoven er frisk og frodig. Vi lytter til Vivaldi’s ”Forår”, og en ugle kalder fra en trætop. Vi følger efter uglen og kommer helt tilbage til Istiden, hvor der altid er tid til is.

Så åbner vi porten til fremtiden og lytter til ”Clair de lune” af  Debussy - men øv, det er midt om natten. Fremtiden er jo i forvejen svær at se for sig, det gør det jo ikke ligefrem lettere, at det er helt mørkt. Men heldigvis kan månen lyse for os - den er nemlig den samme måne til alle tider.

Til sidst åbner vi porten til evigheden. Det er som regel det sidste sted man tager hen, og vi må sørge for at komme ud igen, ellers bliver vi derinde for evigt...

”Lyt til tiden” tager publikum med på en tidsrejse, der er gennemstrømmet af den klassiske musiks mesterværker af blandt andre Carl Nielsen, Mozart og Beethoven.

Papirskovens univers er skabt af Marie Priem, der er forfatter og illustrator til børnebøgerne om skrædderkaninerne. I tæt samspil med saxofonist Karen Duelund Guastavino og pianist Louise Schrøder bliver Papirskovens finurlige og eftertænksomme univers levende i ord, sang og musik.

”Lyt til tiden” er anden fortællekoncert fra Papirskoven. Den første hedder ”Lyt til træerne” og har med succes spillet over hele landet på festivaler, biblioteker, kultursteder og i kirker.

”Lyt til tiden” havde premiere på Kvarterhuset under Amager børneteaterfestival i oktober 2021.