Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Julekoncert med Jacob Fisher X-mas Trio

DEC
11

Julekoncert med Jacob Fisher X-mas Trio


Onsdag d. 11. december 2019, kl. 19:30
Hovedgaden 369, 2640 Hedehusene
Jacob Fisher Trio
Fri éntre

Jacob Fischer: Guitar 

Zier Romme Larsen : Piano 

Matthias Petri : Bass 

Jacob Fischer har spillet med de bedste inden- og udenlanske musikere og har fuld gang i en international karriere med turneer og indspilninger i USA og Japan med hovedsageligt Amerikanske musikere. 
Han har som den eneste modtaget de tre store jazz priser: Ben Webster prisen, JASA prisen og Palæ prisen. En perlerække af flotte anmeldelser har udråbt ham til at være en solist af international klasse, der kan måle sig med de mest navnkundige guitarister.

Jacob Fischer var fra 1992 fast medlem af violinlegenden Svend Asmussens kvartet, og har ifølge anmelderne været stærkt medvirkende til at Asmussen i sin karrieres efterår, nåede nye kunstneriske højder.
Han har spillet med hele den danske jazzelite bl.a.: NHØP, Allan Botschinsky, Jesper Thilo, Finn Ziegler, Bob Rockwell og Radioens bigband - foruden duosamarbejde med guitaristen Doug Raney.

Desuden har der været mulighed for at høre ham i samarbejde med udenlandske stjerner som Monty Alexander, Art Farmer, Toots Thielemans, Lee Konitz, Gary Bartz, John Abercrombie, Scott Hamilton, Adam Nussbaum, Harry Allen, Dick Hyman, Eric Alexander, Jerry Bergonzi, Richard Galliano og Chris Potter.

Igennem mange år har Jacob Fischer forsødet julemåneden for jazz elskere med sine X-mas Friends der udgav en meget rost jule CD i 2013. I år kan man opleve en helt intim udgave af julemusikken med det trioformat der blev berømt med Nat King Cole og Oscar Petersons trioer. Til det formål har han håndplukket to af de allerstørste unge talenter som stormer frem på jazzscenen i disse år og er helt indstillede på at spille uforfalsket og medrivende musik der er dybt forankret i jazztraditionen. Pianisten Zier Romme Larsens både energiske og fintfølende spil med Oscar Peterson som et tydeligt forbillede, er virkelig en oplevelse ud over det sædvanlige. Unge Matthias Petri kommer fra Sønderborg men er netop vendt hjem fra et par år i jazzens hovedstad New York, hvor han har studeret på Manhattan School of Music og suget jazzen til sig af byens pulserende musikmiljø.

Der vil traditionen tro blive givet et friskt bud på de kendte og elskede julemelodier, og dertil en lille julehistorie i ny og næ.