Torsdag d. 24. juni 2021, Kl. 13:00 til kl. 14:30
Åben kirke - udendøre

Vi holder sommerafslutning i Åben Kirke.

Vi satser på, at det gode vejr fortsætter og rykker derfor ud af kirken og laver SOMMERFÆLLESSANG på plænen foran Ansgarkirken.

Vi skal bl.a. synge fra højskolesangbogen og organist Jacob Bay vil også have andre kendte og "sommerlige" sange med. Der vil blive serveret kaffe/te og noget koldt at drikke.

Det bliver samtidig sidste gang med "Åben Kirke" i denne omgang. Åben Kirke kom til under Corona nedlukningen, hvor der var store restriktioner og afstandskrav, men nu hvor hele landet bliver åbnet op, og vi må synge sammen igen, genoptager vi nogle af kirkens arrangementer fra før nedlukningen, som f.eks. Torsdagsfællessang. Mere info kommer efter ferien.