Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

AFLYST - Buket fra paradisets have - Fernisering Marie Priem

DEC
11

AFLYST - Buket fra paradisets have - Fernisering Marie Priem


Fredag d. 11. december 2020, Kl. 17:00 til kl. 19:00
Frances, Marie og evet. Gosia
Fri éntre
AFLYST - Buket fra paradisets have - Fernisering Marie Priem

Pga. Covdi19-situationen ser vi os desværre nødsaget til at aflyse den planlagte fernisering. Vi vender snarest muligt tilbage med melding om ny dato i januar.

Kh. Ansgarkirken.


Marie Priem udstiller originaler til illustrationer af de første fortællinger fra Det Gamle Testamente. Der er både de helt store fortællinger om skabelsen, Adam og Eva i Paradisets have, Noahs ark og Babelstårnet, men også nogle af de mere ukendte fortællinger. 

Derudover udstiller Marie også frie værker, der kredser om de samme temaer. Hun forholder sig i sine billeder frit til forestillingen om Gud, og hvad det var for en verden og tid de ældgamle fortællinger blev til i. 

F.eks. stiller hun i et af sine billeder spørgsmålet: “Hvilket spejl mon Gud kiggede i, da han skabte mennesket i sit billede?”. Et andet eksempel er det viste billede med buketten, som hun forestiller sig, at hun selv har plukket i Paradisets Have. 

Marie Priem arbejder som kirkesanger i Ansgarkirken og er derudover selvstændig illustrator, tekstforfatter og sanger. Hun har skrevet og illustreret børnebogsserien om Skrædderkaninerne i Papirskoven, hvoraf den seneste udgivelse “Skrædderkaninerne lytter til træerne” er blevet til fortællekoncerten “Lyt til træerne”. Marie Priem har udstillet sine billeder i en lang række kunstforeninger landet over, f.eks. i Politikens Hus, Dr-byen og hos Egmont. Hun har illustreret en lang række bøger, plakater og to lærings-apps for børn. Seneste udgivelse er “Hvad vi ved om børn og deres opvækstvilkår, (Gyldendal, 2020).