Sorggruppe

Mange efterladte oplever, at omverdenen ikke forstår, hvordan det er at have mistet et elsket menneske. Hvordan den døde fortsat har og altid vil have en stor betydning i efterladtes liv. Venner og bekendte fortsætter med deres liv og foreslår at "man må komme videre". Som efterladt kan man hurtigt føle sig alene – med sorgen, hverdagen og livets øvrige udfordringer.

Her i kirken er der mulighed for at mødes i denne sorggruppe og dele det, der tynger efter et dødsfald. Gruppen varetages af vores egen Elisabeth Novrup Børch og af Britta Raakjær Vind, som er sognepræst i Fløng Kirke.

Gruppen er et fristed, hvor man kan sige, hvad man tænker og hvor man kan være den, man er. Vi sikrer at samtalen foregår i respekt. Alle deltagere har tavshedspligt.En deltager har skrevet følgende:

"Disse foregående 7 møder, har for mig virket som en nøgle til at få nogle besværlige knuder løst op. Jeg føler, jeg er kommet gennem det værste, men jeg indrømmer gerne, at jeg får tilbagefald en gang imellem, det er helt naturligt, har jeg fået at vide."

- Poul


 

Det er gratis at deltage. For tilmelding og/eller nærmere information kan du tage kontakt til:

Elisabeth Novrup Børch
Telefon: 4023 9181
Mail: enb@km.dk

Britta Raakjær Vind
Telefon: 4656 3147
Mail: bkv@km.dk