Vilkår for modtagelse af information og brug af billeder på hjemmesiden

VILKÅR FOR MODTAGELSE AF INFORMATION OG BRUG AF BILLEDER PÅ HJEMMESIDEN

UDGIVER AF INFORMATIONEN

Informationsbreve er en service, der udbydes af Ansgarkirken i Hedehusene.

Kontakt- og virksomhedsoplysninger:

Ansgarkirken i Hedehusene
Hovedgaden 369
2640 Hedehusene

Send en mail

 

OPLYSNINGER DER INDSAMLES

For udsendelse af informationsbreve mm. indsamler Ansgarkirken i Hedehusene som udgangspunkt alene din oplyste e-mail adresse.

OPLYSNINGERNE BRUGES TIL

Når du har tilmeldt dig til vores informationsbreve, bruges din e-mail adresse til udsendelsen af informationsbreve som indeholder information om arrangementer i kirken.

Herudover anvendes din e-mail adresse ikke til andre formål.

Vi udsender vores nyhedsbrev eller øvrige henvendelser, når vi mener at have noget interessant og nyt at fortælle dig. Vi bestræber os på at begrænse antallet, af nyhedsbreve, så indhold er relevant, aktuelt og ikke fylder hele din indbakke.

OPBEVARING AF OPLYSNINGER

Dine oplysninger opbevares og behandles fortroligt og sikkert. Vi og de underleverandører vi benytter har implementeret de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine oplysninger misbruges, kommer til uvedkommendes kendskab, hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes eller i øvrigt behandles i strid med persondatalovgivningen.

Din e-mailadresse opbevares så længe du er tilmeldt vores nyhedsbrev. Hvis du afmelder dig fra nyhedsbrevet, sletter vi din e-mail adresse i kontaktlisten for modtagelse af nyhedsmail.

RETTELSE AF KONTAKTOPLYSNINGER

Har du rettelser til dine kontaktoplysninger, kan du til enhver tid ændre ved enten at afmelde dig nyhedsbrevet, og derefter tilmelde dig igen, eller ved at sende en mail

AFMELD NYHEDSBREVE OG ANDRE HENVENDELSER

Nyhedsbrevene kan til enhver tid afmeldes ved at sende en mail.

 

BRUG AF BILLEDER

Jeg giver tilladelse til at personalet i Ansgarkirken i Hedehusene, må tage billeder og bruge på kirkens facebook side, plakater og hjemmeside.

Vi offentliggør kun harmløse billeder af personer. Personen billedet viser, må ikke føle sig udstillet eller krænket ud fra en normal betragtning.

Du/I kan til en hver tid bede om at billedet bliver slettet, eller at der ikke må bruges billeder af jer eller jeres børn.

Send en mail og bed om at få billedet fjernet, og samtykkeerklæringen annulleret.